fredag 1 maj 2009

Fälttävlan

Vaknade imorse av att Sofia stormade in i rummet och var upprörd över att hon glömt sin tävlingsmapp i Halmstad så hon hade glömt kvalpappret till Breeders. Så hon var tvungen att skriva ut ett nytt. Hade lite svårt att somna om efter det på grund av en aning huvudvärk.

Åkte sedan ut till folkinge och kollade på Sofia när hon red dressyren och hoppningen. Hon red bra och Belle var himla fin.

Hjälpte till med lite allt möjligt under dagen när det sedan var dags för det avslutande terrängprovet. I Sofias klass var det ganska hög standard på ekipagen, med bland annat två OS-ryttare i samma klass.

När Sofia står på startlinjen blir jag nästan mer nervös än när jag själv ska tävla. Belle såg himla fin ut denna dag och vissa svårigheter fanns allt på banan, men det skulle nog ändå gå bra. Hon startade, klarade första, andra, tredje hindret och resterande av banan utan problem. Inom tiden och hon slutade tillsist på en fin 6:e plats.

I 90 klassen blev det också fina placeringar för klubben. Carro och Maya gick och vann och Tove, Josse och Cicci blev också placerade. Laget vann! Grattis till er alla!

1 kommentar:

  1. Det är ju tur att man kan GÅ och vinna som Carro o Maya..Det skulle jag med vilja./Carro

    SvaraRadera