onsdag 19 maj 2010

Sommarfest och studiedag

Efter jobbet igår blev det att gasa hem och hoppa in i duschen för att sedan ta bussen till stationen och skynda till fjärrbusscentralen där en buss från Ekängen mötte upp oss för att sedan köra oss till Rimforsa Strand. Det vankades personalfest och övernattning för att sedan tillbringa dagen i ett konferansrum under studiedagen. Igår blev det 3-rätters middag och det var mycket gott. Till förrätt var det någon slags soppa och till huvudrätt var det gös från Åsunden. Det tog dock väääldigt långt tid innan huvudrätten kom in och vi började fundera på om de var tvugna att fiska upp fisken innan de kunde tillaga den. Till efterrätt var det passionsfruktspaj med lite tillbehör som även det smakade mycket bra! Utsikten från vårt rumm var inte att klaga på, inte varje dag man vaknar och har sjöutsikt!
Dagens frukost var mycket god och det är aldrig fel med hotellfrukost! Det bästa med hela hotellvistelsen tycker jag! :D
Nu sitter jag och är helt uttömd i huvudet i min sköna soffa och väntar på att klockan ska bli läggdags. På bussen hem sa vi att vi inte skulle tänka mer denna vecka så verksamheten imorgon och på fredag kommer nog bli super! ;)

1 kommentar:

  1. KLart dom måste fiska upp Gösen innan de kan tillaga den, pucko :-) /carre

    SvaraRadera