lördag 5 december 2009

Ett par dagar i huvudstaden

För några timmar sedan kom Linn och jag hem från Stockholm. Det har varit mycket bra! Torsdagen började med att vi köpte SL-kort för tunnelbana osv, sedan skulle vi åka mot Fridhemsplan. Det började bra med att vi inte hittade tunnelbanan där i underjorden utan fick fråga oss fram, när vi väl var påväg mot tunnelbanan såg vi stora skyltar i taket... Sedan tog vi gröna linjen, efter ett tag säger Linn - åkte vi åt rätt håll nu? Det hade vi inte gjort så fick hoppa av vi nästa hållplats och ändra färdriktining. Väl framme vi avstigningsstationen tog det ett tag innan vi hittade till hotellet.

Efter att ha lämnat vår packning hoppade vi på tunnelbanan igen och åkte till T-centralen. Bytte till pendeltåg och åkte mot Häggvik för att möta upp Therese. Vi skulle till Stockholm Quality Outlet! Det var riktigt skoj och bra shopping där, inte mycket folk så vi kunde gå hur vi ville, fick med mig endel bra saker hem! Therese funderade på nya skor i storlek 48,5, hon hittade ett par grymma! Efter att ha letat efter bra matställe lite här och var blev det att vi åkte till Sollentuna köpcentrum och shit, det finaste och modernaste centret jag någonsin varit i! Toaletten var as cool, för att spola skulle man bara hålla handen ovanför knappen och handtorken var riktigt tuff! Det slutade med att vi köpte taco på ICA som vi sedan åt hos Therese!


Fredagen bjöd även den på shopping, hittade lite då också. Men det var mest mycket folk och jobbigt att handla då. Tror dock det blev mycket mer folk efter att vi åkt tillbaka hotellet!

Sedan var det dags för höjdpunkten för resan. Backstreet Boys konsert på Hovet! Oj, oj, oj riktigt bra var det! Tyvärr hade vi sittplats då ståplats var slut och jag tycker inte det blev samma stämning som vid ståplats. Men de var fortfarande lika bra som förr och vilken show de bjöd på!! En bra blandning av nya och gamla låtar!

2 kommentarer:

  1. Vilka lyckade Stockholms-dagar ni fick!
    Kul att ni även kom o gjorde mig sällskap =)

    SvaraRadera
  2. Helt klart att vi fick!! Jag kommer gärna och hälsar på dig fler gånger!! :) Vet ju vart du bor nu :P

    SvaraRadera